We zijn terug van een paar weken Frankrijk. De omgeving en camping kenden we al van 2013 en 2014, dus veel nieuws hebben we niet gezien. Het was wel een mooie kans om met voorkennis wat mooie(re) foto’s te maken dan de vorige keren. Om te beginnen de toppers: nachtfoto’s. Bij de foto waar het lijkt alsof de zon opkomt en je nog sterren ziet komt de maan op. Die was net niet meer vol en ten opzichte van de rest dus erg fel! Het panorama heeft nog een paar lichte wolken in beeld, vooral boven de boom.

En nog een nieuwtje: ik ga binnenkort beginnen met het maken van korte intructievideo’s waarin ik tips ga delen in het thema foto en film. Denk dus aan tips voor het maken van mooiere foto’s, het bewerken voor een beter resultaat, het opslaan, fotoboeken maken, enzovoorts. Heb je zelf suggesties, laat dat dan in de opmerkingen weten. De bedoeling is dat de tips voor iedereen geschikt zijn. Dus al heb je alleen een simpele compactcamera of smartphone heb je er ook al wat aan. De eerste paar die ik wil delen heeft te maken met de foto’s die je de laatste tijd op mijn Facebookpagina voorbij hebt zien komen: betere foto’s maken met een smartphone en het bewerken van die foto’s. Binnenkort dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.