De Sint Maarten commissie in Edam heeft mij gevraagd foto’s te maken van de Sint Maarten optocht in Edam. Het was een mooie tocht met veel sfeer en lampions. Voorop liepen Sint Maarten en een zwervende vrouw, gevolgd door een zeer lange stoet kinderen, ouders en grootouders. Uiteraard allemaal met prachtige lampions. Langs de route waren huizen en bomen mooi verlicht met verschillende kleuren, werd er muziek gemaakt en stonden mensen snoepje uit te delen aan de kinderen. Hieronder een kleine selectie van de foto’s.

sint-maarten-edam-2016-2

sint-maarten-edam-2016-3

sint-maarten-edam-2016-4

sint-maarten-edam-2016-5

sint-maarten-edam-2016-6

sint-maarten-edam-2016-7

sint-maarten-edam-2016-8

sint-maarten-edam-2016-9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.