Zoals je kan zien is mijn website in een nieuw jasje gestoken. De oude site was donker en oogde verouderd. Deze nieuwe look is een stuk frisser. Tot nog toe had ik altijd een blog (hier) en een website. Het grote voordeel van deze vernieuwde site is dat ik beide op één plek gecombineerd heb én dat het mooier oogt.

Alle balfolkfoto’s van 2015 en 2016 heb ik al online staan, in de diverse blogs die je in de geschiedenis kan vinden. Of door rechtsboven de categorie “Balfolk” te kiezen. Er zit in die blogs nog een klein foutje: als je op een afbeelding klikt krijg je de afbeelding net ervoor in beeld. Daar ben ik nog mee bezig en hoop ik snel opgelost te hebben. Binnenkort komt er nog een pagina met de balfolkfilmpjes die ik gemaakt heb.

In het menu linksboven kun je de verschillende onderdelen kiezen waar ik de andere foto’s heb staan. Die gaan nu terug tot begin 2014. De oudere foto’s zijn nog te zien op mijn blog, maar komen in de komende dagen ook hier online. Nieuwe foto’s worden ook aan die galerijen toegevoegd, maar komen ook in een berichtje op de hoofdpagina. Op een manier zoals ik dat bij het oude blog deed. Op die berichten kan dan ook gefilterd worden rechtsboven, onder de knop “Category”.

En het modelspoor? Dat hou ik lekker op zolder en plaats ik (vooralsnog) niet meer online. Daar deelde ik de laatste paar jaar al te weinig over en ik heb besloten lekker van die creatieve hobby te blijven genieten. Maar dan zonder extra energie te steken in het delen ervan. Zo kan ik mij beter richten op het delen van mooie foto’s en films en op zolder geniet ik wel van die treintjes. Wie daarvan mee wil genieten kan op bezoek komen om het gewoon live te zien.

Geniet vast van de website en veel plezier. Vergeet niet om af en toe een leuke reactie te geven op de website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.