Sinds 1 mei 2017 staat Dirk-Jan Fotografie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wil je een foto van mijn website hebben? Of wil je mij inhuren voor een foto- of filmshoot? Neem voor informatie contact op met mij via dirkjanfotografie@gmail.com.
Foto’s van openbare gelegenheden (zoals bals) waar je zelf op staat mag je gratis hebben en gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Een bronvermelding/naamsvermelding (bijvoorbeeld bij gebruik op Facebook) stel ik erg op prijs.
Foto’s en films die gebruikt worden voor een commercieel doel (zoals foto’s van een band voor promotie) kosten geld. Wil je een mooie fotovergroting van een foto van mijn website aan de muur, ook dat kan ik voor je regelen.

Ik ben een enthousiaste fotograaf. Door gewoon aan de slag te gaan heb ik mij verschillende fototechnieken aangeleerd. Ik ben een buitenmens en maak daar ook graag mijn foto’s.

De camera die ik gebruik is een Canon 70D. Een uitstekende camera die gemak met kwaliteit combineert. Toen deze camera op de markt kwam was dit één van de beste spiegelreflexcamera’s om mee te filmen. Bij deze camera heb ik een kleine selectie aan lenzen om in verschillende situatie mooie foto’s en films te kunnen maken. Films maak ik met behulp van een goede stabilisator: een DJI Ronin M.

Voor foto’s en films vanuit de lucht gebruik ik een DJI Mavic Pro. Deze kleine drone combineert een hoge kwaliteit met perfecte draagbaarheid. Omdat ik geen vergunning heb voor commercieel gebruik plaats ik op mijn website wel de leuke foto’s die ik hobbymatig met deze drone maak, maar zijn deze niet voor verkoop beschikbaar.

Leuke actie: 10% korting op spullen van Moment (klik). Ze hebben onwijs goede lenzen voor je smartphone.

 

View Dirk-Jan Mulders's LinkedIn profile View Dirk-Jan Mulders’s profile