Het is alweer even geleden dat ik hier foto’s heb geplaatst. De meeste foto’s die ik tegenwoordig maak vind je terug op mijn Instagram pagina. Die pagina vind je hier: instagram.com/dirkjanfotografie

Maar ook hier zal ik zo nu en dan foto’s blijven plaatsen. Sowieso wil ik een aantal leuke foto’s van afgelopen maanden/jaar plaatsen die ik nog niet heb geplaatst en ook wat andere leuke foto’s en video’s waar ik mee bezig ben (geweest). Binnenkort komen ook de foto’s van de balfolkavond in Diemen (met Accordzéâm) op de site!

Voor nu een aantal leuke dieren uit de tuin, eendenvijver en dierentuin. Gewoon, voor de gezelligheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.